Mitä kansainvälinen setlementtityö on pähkinänkuoressa? Katso uusi IFS:n video: We’re Right Here!

Tampereen Tyttöjen Talo

Home » Osallistu toimintaan » Setlementtitalot » Tampereen Tyttöjen Talo

Tampereen Tyttöjen Talon® toiminta on suunnattu 12-29-vuotiaille kaikille pirkanmaalaisille tytöksi tai naisiksi identifioituville ja tyttöyttään pohtiville, sukupuolen moninaisuus huomioiden. Kunnioitamme itsemäärittelyä.

Toiminta on maksutonta ja tapahtuu pääsääntöisesti iltapäivisin ja iltaisin. Talolle voi tulla viettämään vapaa-aikaa, harrastaa, tavata uusia ihmisiä ja saada kavereita, osallistua ryhmiin tai saada keskusteluapua.

Tyttöjen Talolla työskentelee vakituisten työntekijöiden lisäksi tuntityöntekijöitä ryhmänohjaajina. Talon arjessa on usein harjoittelijoita ja vapaaehtoisia, joilla kaikilla on salassapitovelvollisuus. Lue lisää täältä.

Tilaa Tyttöjen Talon uutiskirje tästä.

Toiminta

Tyttöjen Talolla on avointa toimintaa, avoimia ja suljettuja ryhmiä, yksilötyötä sekä seksuaalineuvontaa ja seksuaaliväkivaltatyötä. Kaikki toimintamme on maksutonta.

Lukujärjestys

Lukujärjestyksessä näkyy Tyttöjen Talon kaikki ryhmä- ja avointoiminta, sekä Teemaillat. Lukujärjestys vaihtuu noin 3kk välein.

 

Ajankohtaista

Tyttöjen Talo järjestää noin kerran kuukaudessa Taloinfon Tyttöjen Talon toiminnasta kiinnostuneille ammattilaisille ja opiskelijoille. Ilmoittautumiset etukäteen henkilökunnalle.

Tyttöjen Talo englanniksi.

Kaipaatko uutta kuunneltavaa? 🎶

Tän päivän stoorista ja profiilin linktree-linkin takaa ylimmäisenä löytyy suora linkki Tyttiksen kävijöiden kokoamaan Tyttiksen Kesäsoittolistaan! 🌞 Monenlaisia genrejä ja eri aikakausien biisejä löytyy meidän kävijöiden korvanapeista tänä kesänä. 

Käy kurkkaamassa löytyisikö listalta sullekin uusia suosikkeja 🩷🎶

#tampereentyttis 
#setlementtitampere
Nappaa talteen Tyttiksen kesäbingo, joka pitää sisällään monenlaista pientä kesäistä. Joko olet käynyt järvessä uimassa? Tai kastunut vesisateessa? Tyttöjen Talon syksyn lukkarin pääsee bongaamaan myöhemmin kesällä.

#tampereentyttis
#setlementtitampere
Tyttiksen seksuaaliväkivaltatyö ja seksuaalineuvonta jää kesätauolle 8.7. - 5.8. Pidä itsestäsi ja kaveristakin huolta <3 Seksi vaatii suostumuksen - myös kesällä. Jos yhtään epäilet kokeneesi seksuaaliväkivaltaa, älä jää yksin vaan hakeudu lähimpään seri-tukikeskukseen.

Olet lämpimästi tervetullut tänne taas elokuussa. Et tarvitse lähetettä eikä maksa mitään. Ihanaa ja suostumuksellista kesää sulle <3

Terkuin Sini-Satu
p.050489 8544
sini-satu.kuninkala@setlementtitampere.fi

#tampereentyttis 
#setlementtitampere 
#tämäkinonsetlementtitampereentoimintaa

Ota yhteyttä

Uutisnostot

Lahjoitusten avulla saamme aikaiseksi paljon hyvää

Kaikki lahjoitukset, niin yritysten kuin yksityishenkilöiden, ovat yhdistyksellemme tärkeitä ja tervetulleita. Jo pienellä summalla voimme tarjota vaikkapa lämpimän aterian sitä tarvitsevalle kanssakulkijalle. Halu auttaa konkretisoitui Ateria asunnottomalle -kampanjassa viime lokakuussa. Järjestimme Keskustorin Nakkifakiirin kanssa mahdollisuuden lahjoittaa kuuden euron hintaisia aterialahjakortteja. Lahjakortin vastaanottaja sai lunastaa valitsemansa lämpimän aterian Nakkifakiirin kioskilta sen aukioloaikoina. Kampanjan tuotti yksityisten ihmisten […]

#NOEXCUSE – loppu naisiin kohdistuvalle väkivallalle

Lauantaina 25.11. vietetään kansainvälistä teemapäivää naisiin kohdistuvan väkivallan lopettamiseksi. Naisiin kohdistuva väkivalta on maailmanlaajuisesti merkittävä naisten terveyttä ja tasa-arvoa koskeva ihmisoikeuskysymys. Naisiin kohdistuvaa väkivaltaa ja lähisuhdeväkivaltaa tapahtuu kaikissa kulttuureissa, yhteiskuntaluokissa ja ikäluokissa. Väkivalta on aina väärin ja satuttava kokemus, josta voi myös toipua. Apua kannattaa ehdottomasti hakea, eikä yksin pidä jäädä. Naisiin kohdistuva väkivalta tarkoittaa kaikkia […]

Tyttöjen kesken – sukupuoliodotuksia purkamassa

Yhteistyökumppanimme Loisto setlementin sukupuolisensitiivisen sosiaalisen nuorisotyön koordinaattori Laura Ranki on kirjoittanut erinomaisen artikkelin: Kansainvälistä tyttöjen päivää juhlitaan jälleen tuttuun tapaan lokakuun 11. päivä. Tyttöjen päivänä lisätään tietoisuutta tyttöjen ihmisoikeuksista niin Suomessa kuin maailmallakin, edistetään tyttöjen osallistumismahdollisuuksia ja puretaan tyttöihin kohdistuvia ahtaita sukupuolinormeja. Setlementtiliikkeessä vastaamme osaltamme tyttöjen osallistumismahdollisuuksien rikastamiseen ja sukupuolinormien laventamiseen tekemällä kohdennettua työtä tyttöjen […]

Seksiin tarvitaan aina suostumus

Vuoden 2023 alusta voimaan tulleen lainsäädännön mukaan seksiin tarvitaan osapuolten suostumus. Seksuaalirikoslaki on muuttunut, mutta ihmisten tietoisuus asiasta välttämättä ei. Suostumukseen perustuvan uuden seksuaalirikoslain tärkein piirre on yksilön itsemääräämisoikeus. Setlementti Tampereen kriisityöntekijät kertovat, että uusi suostumukseen perustuva seksuaalirikoslaki aiheuttaa hämmennystä. Useimmat haluavat kunnioittaa toisten seksuaalirajoja, mutta pelkäävät rikkovansa niitä vahingossa. Moni miettiikin, kuinka suostumuksesta voi […]

Yhteystiedot

tyttojentalo@setlementtitampere.fi

ohjaajat, puh. 050 566 8424, 046 9200 474 ja 050 465 0882

seksuaaliväkivaltatyöntekijä p. 050 489 8544

Käynti- ja postiosoite:

Pyhäjärvenkatu 1 B 1, 33200 Tampere