Mitä kansainvälinen setlementtityö on pähkinänkuoressa? Katso uusi IFS:n video: We’re Right Here!

Home » Tue toimintaamme » Mahdollisuudet yrityksille

Mahdollisuudet yrityksille

Tarjoamme yrityksille erilaisia tapoja tukea työtämme. Tutustu, mikä tapa teille sopisi parhaiten!

Kysy lisää eri mahdollisuuksista:

Toiminnanjohtaja Mervi Janhunen
p. 050 439 0535
mervi.janhunen@setlementtitampere.fi

 

Yrityslahjoitus

Perinteisin ja yksinkertaisin tapa on tehdä suora rahalahjoitus. Tällä tavalla yrityksenne voi tukea työtämme, jolla rakennamme yhdenvertaista yhteiskuntaa. Lahjoitus Setlementti Tampere ry:lle on tapa, jolla yritys voi kantaa yhteiskuntavastuuta hyvin merkityksellisellä tavalla.

Yritys saa näkyvyyttä sovitulla tavalla. Voimme tehdä lahjoituksista uutisia, somepäivityksiä ja pitää yhteistä asiaa esillä monin muin tavoin.

Esimerkki antoisasta yhteistyöstä: Luova arvotoimisto Trust

Trusti teki ystävänpäivän puitteissa some-kampanjan Kirje tuntemattomalle -toiminnasta. Trustin ammattilaiset tekivät myös kuvia, joita voimme käyttää myöhemminkin somepostauksissa. Trustilaiset kirjoittivat lisäksi itse kirjeitä ja haastoivat omia verkostojaan toimintaan mukaan.

Kiitos Trust!

Esimerkki antoisasta yhteistyöstä: GoGo

GoGo on tarjonnut maahanmuuttajanaisille viikoittaisen kuntosaliryhmän. Osallistujien mukaan kuntosaliryhmä on ollut heille todella tärkeä – ilman tätä mahdollisuutta he eivät olisi salilla käyneet.

Tavoitteena on ollut tavoittaa ryhmään nimenomaan sellaisia naisia, joilla on taloudellisten haasteiden lisäksi todennäköisimmin myös jonkinlaisia sosiaalisia tai kulttuurisia haasteita käydä salilla itsenäisesti. Kävijöitä viime syksynä yhteensä 21, käyntikertoja 96.

Kiitos GoGo!

Kumppanuus

Rakennamme mielellämme kumppanuuteen perustuvaa yhteistyötä yritysten kanssa, olipa kyse sponsoroinnista tai vaikkapa yhteiskehittämisestä jonkin tietyn haasteen parissa. Kumppanuus voi parhaimmillaan auttaa yritystänne edistämään yhdenvertaista yhteiskuntaa.

Tavara- tai tuotelahjoitus

Jos rahan sijaan haluat lahjoittaa meille ennemmin esimerkiksi yrityksesi valmistamia tuotteita, ota yhteyttä meihin rohkeasti. Bitwise lahjoitti asiakaskoneita Wihreään Puun käyttöön ja Zonta-naisten 1000 euron lahjoituksella hankittiin asiakaskoneita Naistarille ja Tyttöjen Talolle. Kiitos Zonta-naiset ja Bitwise Oy!

Voit myös lahjoittaa harrastusvälineitä nuorille.

Työpanos

Asiantuntijakumppanina yrityksenne voi lahjoittaa työtään tai osaamistaan organisaatiomme tueksi. Yrityksenne henkilöstöllä on myös mahdollisuus tulla mukaan vapaaehtoistoimintaan hyvin erilaisiin tehtäviin. Tehtävät räätälöidään osaamisen ja kiinnostuksen mukaan eivätkä ne vaadi mitään tiettyä erityisosaamista. Vapaaehtoistyö voi kestää tunneista useiden vuosien yhteistyöhön.

Joulutervehdykset

Tee kuten Pirkanmaan Jätehuolto ja Gröndlund  laita joulutervehdysvarat kiertoon hyvän puolesta.
Monet yritykset valitsevat joulutervehdykseksi lahjoituksen merkitykselliselle asialle. Voit luoda organisaatiossasi hyvää mieltä valitsemalla lahjoituskohteeksi Setlementti Tampereen.

Vuonna 2021 toimintaamme tukivat muun muassa:

GoGo

JCDecaux

LähiTapiola (35 000 kiusaamisen vastaiseen työhön)

Zonta-naiset