Mitä kansainvälinen setlementtityö on pähkinänkuoressa? Katso uusi IFS:n video: We’re Right Here!

Home » Palvelut » Työyhteisöpalvelut

Työyhteisöpalvelujen tuella voit sujuvoittaa työtä ja lisätä työhyvinvointia

Kandela tarjoaa työnohjausta yksilöille ja ryhmille Pirkanmaan alueella. Työnohjausta ja ryhmien kokoontumisia varten meillä on käytössä viihtyisät tilat Nalkalan setlementtitalossa osoitteessa Pyhäjärvenkatu 1 B. Työnohjaajamme työskentelevät myös työpaikoilla. Kaikki työnohjaajamme ovat koulutettuja työnohjaajia (STOry) ja noudattavat Suomen työnohjaajat ry:n laatimia työnohjauksen eettisiä periaatteita.

 

Vastaanottohuone

Työnohjaus on oman työn tutkimista, arviointia ja kehittämistä, joka tapahtuu työnohjaajan avulla. Se on työhön, työyhteisöön ja omaan työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä. Työnohjaus on useamman tapaamiskerran oppimisprosessi, jolle määritellään yhteisön toimintaa tukeva tavoite. Työnohjauksessa keskustellaan avoimesti ja luottamuksellisesti työhön ja työyhteisöön liittyvistä asioista ja kokemuksista sekä jäsennetään eri näkökulmia koulutetun ohjaajan avulla. Työnohjauksessa etsitään ratkaisuja työn sujuvuuden parantamiseksi ja ammatillisen oppimisen edistämiseksi Työnohjaus voi olla yksilön tai ryhmän työnohjausta.

 

Kaikki työntekijämme ovat vaitiolovelvollisia ja käydyt keskustelut luottamuksellisia.

Tiedustelut ja yhteydenottopyynnöt: infotampere@kandela.fi

Lue lisää työyhteisöpalveluista

Kandela on kolmen setlementin v. 2020 perustama valtakunnallinen terapia- ja työyhteisöpalvelujen ketju. Tampereella Kandelan palveluita tuottaa Setlementti Tampereen omistama Pirkanmaan Setlementtipalvelut Oy. Yhtiön tuotto käytetään yhdistyksen työhön. Oulussa palvelun tuottaa Vuolle Setlementti ja Helsingissä Loisto setlementti. Toiminta pohjautuu kansainvälisiin setlementtiarvoihin ja on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta.