Mitä kansainvälinen setlementtityö on pähkinänkuoressa? Katso uusi IFS:n video: We’re Right Here!

Home » Palvelut

Hae meiltä apua, tukea ja palveluja

Setlementti Tampere tarjoaa tukea ja palveluja vaikeissa elämäntilanteissa. Haluamme saada ihmiset voimaan hyvin. Rohkaisemme ja autamme löytämään omia voimavaroja erilaisissa elämän vaiheissa. Lukuisat nuoret ja aikuiset ovat selvinneet vaikeista kokemuksistaan ammatillisen avun ja vertaistuen voimalla.

Palvelut

Väkivalta on aina väärin

Väkivalta jättää jäljet. Tarjoamme matalan kynnyksen maksutonta kriisiapua väkivaltaa kokeneille, tekijöille ja molempien läheisille.

 

Lue lisää väkivaltatyöstä

Matalan kynnyksen apua, tukea ja neuvontaa kiusaamisasioissa

Autamme kiusaamista kohdanneita henkilöitä akuutin kriisityön keinoin ja ryhmämuotoisten toimintojen kautta. Tuemme yhteisöjä kiusaamiskonflikteissa.

Lue lisää Kipinästä

Nollalinja auttaa, jos koet väkivaltaa

Nollalinjalle voit soittaa kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Nollalinja auttaa myös chatissa.

Siirry Nollalinjalle

Rikosuhripäivyksestä neuvoja ja tukea

Rikosuhripäivystyksestä saat käytännön neuvoja ja keskusteluapua, jos sinä tai läheisesi olet joutunut rikoksen uhriksi.

Lue lisää RIKU:n palveluista

Vuokrattavat tilat

Keskustan läheisyydestä Nalkalasta löytyy toimivia kokous- ja juhlatiloja aina kahdeksan hengen ryhmätyötilasta neuvottelutiloista 70 hengen kokoussaliin.

Tutustu vuokrattaviin kokoustiloihin ja tarjoiluihin

Työnohjaus

Kandela tarjoaa työyhteisöpalveluja Tampereella: työnohjausta yksilöille ja ryhmille, prosessikonsultaatiota, tiimivalmennusta ja räätälöityjä työpajoja.

Lue lisää työyhteisöpalveluista

Tukea arjen sujumiseen – TUAS

Tarjoamme tuettua asumista nuorille aikuisille. Tuen tarve voi johtua esim. päihteidenkäytöstä, mielenterveysongelmista tai neuropsykiatrisista haasteista. Tuettu asuminen sisältää monipuolista tukea arjen sujumiseen. Jokaiselle asiakkaalle laaditaan yksilöllinen palvelusuunnitelma yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Lue lisää tuetusta asumisesta

Työ- ja päivätoiminta

OmaPolku on suunnattu kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Voit osallistua taidepajaan tai opetella kansalaistaitoja. Tekemisen rakenne ja sisältö muovautuvat osallistujien yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Lue lisää OmaPolusta

Osallisuutta vahvistava kuntouttava työtoiminta

Voit saada uusia näkökulmia elämääsi ja kehittää samalla työelämävalmiuksiasi osallistumalla kuntouttavan työtoiminnan tai sosiaalisen kuntoutuksen palveluun. Yksikkömme ovat pieniä ja yhteisöllisiä – niissä on helppo viihtyä ja etsiä rauhassa omia voimavaroja. Tavoitteena on lisätä hyvinvointiasi ja edistää työelämään paluuta.

Lue lisää kuntouttavasta työtoiminnasta