Mitä kansainvälinen setlementtityö on pähkinänkuoressa? Katso uusi IFS:n video: We’re Right Here!

Home » Tietoa meistä

Tietoa meistä 

Setlementti Tampere ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon yhdistys. Työskentelemme ihmisten keskellä, ihmisten kesken. Työmme perustuu vuoropuheluun ja tasavertaiseen kohtaamiseen, jossa puretaan sukupuolten, sukupolvien, uskontojen ja kulttuurien välisiä ennakkoluuloja. Tunnistamme yhteiskunnallisia epäkohtia ja teemme niitä näkyväksi. Uskomme, että ihmisissä on voima, ideat ja ratkaisut omaan hyvinvointiinsa liittyvissä asioissa. 

Setlementti Tampereen konserni koostuu Setlementti Tampere ry:stä ja sen omistamasta Pirkanmaan Setlementtipalvelut Oy:stä. 

Olemme Suomen Setlementtiliiton jäsen.

Nalkalan setlementtitalo

Historia

Yhdistys perustettiin 1994. Setlementti Tampere nimi otettiin käyttöön 2016, kun Setlementtiyhdistys Naapuri ry ja OmaPolku ry yhdistyivät. Toimimme monialaisesti ja rakennamme yhteisöjen yhteisöä.  

Tutustu historiaamme

Strategia

Setlementti Tampere unelmoi ihmisten ja heidän yhteisöjensä hyvästä elämästä. Toimimme Rohkeasti ihmisen puolella. Perustana on sitoutuminen setlementtiliikkeen yhteisiin arvoihin.  

Katso strategiset tavoitteemme

Organisaatio ja hallinto

Setlementti Tampere ry toimii pääasiassa avustusrahoitteisesti. Pirkanmaan Setlementtipalvelut Oy:n arvopohjaisen liiketoiminnan tavoitteena on tuottaa hyvinvointia asiakkaille ja tuloja yhdistykselle.  

Tutustu organisaatioomme

Mikä on setlementti?

Setlementti Tampere ry on yksi Suomen 38 setlementistä.

Mikä setlementti on ja mitä se tekee?

Tutustu setlementtiliikkeeseen

Turvallisemman tilan periaatteet

Setlementti Tampere ry on sitoutunut noudattamaan voimassa olevia yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolakeja.

Turvallisemman tilan periaatteet