Mitä kansainvälinen setlementtityö on pähkinänkuoressa? Katso uusi IFS:n video: We’re Right Here!

Home » Tue toimintaamme » Perusta merkkipäiväkeräys

Perusta keräys merkkipäiväsi kunniaksi

Tuntuuko siltä, että merkkipäivien juhliminen ei aina ole mielekästä? Ehkä mietit ennen juhliasi, ettet tiedä mitä toivoisit lahjaksi. Tee juhlastasi erityisen merkityksellistä ja perusta merkkipäiväkeräys.

Pyydä lahjojen ja kukkien sijasta vieraitasi tekemään merkkipäivälahjoitus Setlementti Tampereelle ja edistät näin oikeudenmukaisuutta, yhdenvertaisuutta ja yhteisöllisyyttä. Samalla vapautat ystäväsi lahjavalinnan miettimisestä.

Me uskomme, että jokaisella on mahdollisuuksia vaikuttaa omaan elämäänsä. Joskus siihen vain tarvitaan vähän tukea.

Olemme poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton monialajärjestö. Työmme tavoittaa vuosittain tuhansia ihmisiä. Toimimme avustusrahoitusten ja lahjoitusten varassa.

Näin perustat merkkipäiväkeräyksen

Kerro läheisillesi, että toivot lahjojen, kukkien ja korttien sijaan lahjoitusta Setlementti Tampereen työlle oikeudenmukaisuuden, yhdenvertaisuuden ja yhteisöllisyyden puolesta.

Kerro läheisillesi tilinumeromme FI19 5730 0820 5437 63 ja pyydä lisäämään viestikenttään oma nimesi sekä maininta merkkipäivästäsi (esimerkiksi xx xxx, 52 vuotta).

Halutessasi voit pyytää merkkipäiväsi ja mahdollisten juhliesi jälkeen meiltä koosteen osoitteesta posti@setlementtitampere.fi, minkä verran keräyksesi tuotti.

Rahankeräysluvan nro: RA/2020/1001.

Lue lisää toimintamme tukemisesta