Mitä kansainvälinen setlementtityö on pähkinänkuoressa? Katso uusi IFS:n video: We’re Right Here!

Home » Uutisarkisto » Neuropsykiatrinen valmentaja (ohjaaja) saa paikan

Neuropsykiatrinen valmentaja (ohjaaja) saa paikan

Haluatko työskennellä rohkeasti ihmisen puolella?

Setlementti Tampere on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton toimija. Setlementtiarvot ovat meille tärkeitä arkisessa työssämme. Setlementti Tampere on sitoutunut toimimaan syrjinnästä vapaana työpaikkana. Uskomme tasa-arvoisuuteen ja vaalimme moninaisuutta. Emme hyväksy rasismia.

Toimintamme ydintä on sosiaalinen työ, joka tukee ihmisten arkea ja kutsuu heitä yhteiseen kanssakäymiseen. Yhdistyksessä työskentelee noin 80 eri alojen ammattilaista ja sen toiminnoissa on mukana suuri määrä vapaaehtoisia, opiskelijoita ja harjoittelijoita. Työmme tavoittaa tuhansia ihmisiä vuosittain.

Nyt etsimme toistaiseksi voimassa olevaan osa-aikaiseen 80 % työsuhteeseen neuropsykiatrista valmentajaa koordinoimaan Omavoiman vapaaehtois- ja vertaistoimintaa.
Omavoima on vuonna 2007 perustettu neuropsykiatrisen työn yksikkö, joka tarjoaa tukea, tietoa ja toimintaa aikuisille, joilla on neuropsykiatrisia piirteitä. Työmuotoja ovat yksilötyö, ryhmävalmennus, avoin toiminta, vertais- ja kokemusosaajatyö sekä konsultointi. Omavoiman tiimissä työskentelee kolme neuropsykiatrista valmentajaa. Toimitilat sijaitsevat Nalkalan setlementtitalossa.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä:

  • sosiaali- tai terveysalan vähintään AMK-tasoista koulutusta tai muuta soveltuvaa koulutusta
  • neuropsykiatrisen valmentajan koulutusta tai vastaavaa pätevyyttä
  • kokemusta aikuisten neurokirjon henkilöiden kanssa työskentelystä
  • kokemusta järjestökentästä ja vapaaehtoistoiminnasta sekä sen koordinoinnista
  • itsensä johtamisen taitoja ja oma-aloitteisuutta
  • asiakaslähtöistä ja kehittävää työotetta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • sitoutumista setlementtiarvoihin

Tehtävän ydintä on Omavoiman järjestölähtöisen, neurokirjon henkilöille ja heidän läheisilleen suunnatun, vapaaehtois- ja vertaistoiminnan toteuttaminen ja kehittäminen yhdessä tiimin kanssa. Työtehtävissäsi rekrytoit, kohtaat, perehdytät ja koulutat sekä tuet vapaaehtoistoimintaan tulevia ja jo mukana olevia vapaaehtoisia. Olet vapaaehtoisten käytettävissä, tuet ja ohjaat heitä tehtävissään. Innostut ja innostat vapaaehtoisia ja kehität toimintaa yhdessä heidän kanssaan. Tykkäät organisoida ja koordinoida asioita. Olet joustava ja valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin.
Arvostamme kykyä tunnistaa ja tukea asiakkaan voimavaroja ja taitoa kohdata erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä kunnioittaen.
Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde täytetään 1.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen ehtojen ja palkkauksen osalta noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Työntekijöillemme on tarjolla säännöllinen työnohjaus ja ammattilaisten yhteisön tuki, kehittämis- ja koulutusmyönteinen kulttuuri sekä kattavat työterveyspalvelut ja vakuutukset.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse: tyohakemus@setlementtitampere.fi 27.11.2022. mennessä.

Lisätiedot puhelimitse numerosta 040 5587598 yksikönjohtaja Heidi Multanen 14.11.2022 klo 9-15 tai 23.11. klo 9-15.

Haastattelemme osan hakijoista 30.11.22 klo 8-14 välisenä aikana. Varaathan ajan jo kalenteriisi.