Mitä setlementtityö on pähkinänkuoressa? Katso uusi videomme: Naapurina setlementti!

Home » Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Kunniaväkivaltatyössä paikka auki!

Setlementti Tampere ry hakee toiminnanohjaajan sijaista Väkivaltatyön yksikön kunniaväkivaltatyöhön 100%:n työajalla ajalle 1.2.2023-31.7.2024. Setlementti Tampere ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton hyvinvointipalvelujen tuottaja ja asiantuntija. Yhdistyksessä työskentelee noin 75 eri alojen ammattilaista ja sen toiminnoissa on mukana suuri määrä vapaaehtoisia, opiskelijoita ja harjoittelijoita. Väkivaltatyön yksikkö tarjoaa kriisiapua ja tukiryhmiä perheväkivallan, seksuaalisen väkivallan sekä kunniaan liittyvän […]

Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yhdistys

Setlementti Tampere ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon yhdistys. Toimintamme ydintä on sosiaalinen työ, joka tukee ihmisten arkea ja kutsuu heitä yhteiseen kanssakäymiseen.

Kohtaamme ihmiset kunnioittavasti uskoen heidän omiin voimavaroihinsa. Toimimme paikallisesti ja yhteisöllisesti vahvistaen ihmisten osallisuutta ja mahdollisuuksia vaikuttaa omaan elämäänsä. Edistämme oikeudenmukaisuutta ja yhdenvertaisuutta.

Työyhteisöömme kuuluu noin 75 osa- tai kokoaikaista työntekijää. Toiminnan mahdollistavat 200 vapaaehtoista, useat tuntityöntekijät, harjoittelijat, opiskelijat jne. Työmme tavoittaa tuhansia ihmisiä vuosittain.

Lue lisää meistä