Mitä kansainvälinen setlementtityö on pähkinänkuoressa? Katso uusi IFS:n video: We’re Right Here!

Home » Uutisarkisto » Yhdenvertaisuustyön johtaja

Yhdenvertaisuustyön johtaja

Onko yhdenvertaisuus yhteiskunnassa ja palveluissa sinulle merkittävä asia?

Setlementti Tampere on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö. Setlementtiarvot ovat meille tärkeitä arkisessa työssämme. Setlementti Tampere on sitoutunut toimimaan syrjinnästä vapaana työpaikkana. Uskomme tasa-arvoisuuteen ja vaalimme moninaisuutta. Emme hyväksy rasismia.

Toimintamme ydintä on sosiaalinen työ, joka tukee ihmisten arkea ja kutsuu heitä yhteiseen kanssakäymiseen. Yhdistyksessä työskentelee noin 80 eri alojen ammattilaista palkkatyössä ja lisäksi lukuisia vapaaehtoisia, opiskelijoita ja harjoittelijoita. Työmme tavoittaa tuhansia ihmisiä vuosittain.

Nyt etsimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen yhdenvertaisuustyön johtajaa alkaen 15.7.2024 tai sopimuksen mukaan. Yhdenvertaisuustyön johtajan vastuulle kuuluu useita tiimejä: sukupuolisensitiivistä tyttötyötä, kiusaamisen jälkihoidollista työtä, työtä neurokirjon aikuisten kanssa, kehitysvammaisten nuorten toimintaa ja näihin alueisiin linkittyviä hankkeita. Yhdenvertaisuustyön johtaja vastaa tiimien johtamisesta sekä rahoitusten hakemisesta, talouden seurannasta ja raportoinnista sekä vastuualueensa toiminnan kehittämisestä. Yhdenvertaisuustyön johtaja toimii yhdistyksen johtoryhmässä erityisenä vastuualueenaan vapaaehtoistoiminta.

Yhdenvertaisuustyön johtajan tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme:

 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • esihenkilötyön osaamista
 • kokemusta talouden seurannasta
 • suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja
 • verkostotyön osaamista
 • hyviä vuorovaikutustaitoja
 • sitoutumista setlementtiarvoihin

Pääasialliset tehtävät:

 • tiimien esihenkilönä toimiminen
 • toiminnan suunnittelu, kehittäminen ja raportointi
 • toiminnan talouden seuranta ja rahoitusten hakeminen
 • yhdistyksen vapaaehtoistoiminnan kehittäminen ja koordinointi
 • johtoryhmätyöskentely

Katsomme eduksi kokemuksen erilaisten haavoittuvien ryhmien kanssa työskentelystä ja näkemyksen saavutettavuus-, esteettömyys- ja yhdenvertaisuuskysymyksissä.

Työ alkaa 15.7.2024 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen ehtojen ja palkkauksen osalta noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Työntekijöillemme on tarjolla säännöllinen työnohjaus ja ammattilaisten yhteisön tuki, kehittämis- ja koulutusmyönteinen kulttuuri sekä kattavat työterveyspalvelut ja vakuutukset.

Lähetä hakemus, ansioluettelo ja lyhyt maks. 2 minuutin mittainen esittelyvideo itsestäsi sähköpostitse: tyopaikka@setlementtitampere.fi 26.5.2024 mennessä. Lisätiedot puhelimitse numerosta 050 4726336 henkilöstö- ja laatujohtaja Jutta Väänänen (soittopyynnöt tekstiviestillä). Lisätietoja yhdistyksestä ja sen toiminnasta osoitteessa setlementtitampere.fi. Haastattelemme osan hakijoista 31.5.2024. Varaathan ajan jo kalenteriisi.