Mitä kansainvälinen setlementtityö on pähkinänkuoressa? Katso uusi IFS:n video: We’re Right Here!

Avoin toiminta

Avoimeen toimintaan ovat tervetulleita kaikki 12-29-vuotiaat pirkanmaalaiset tytöt ja nuoret naiset sukupuolen moninaisuus huomioiden. Mukaan voi tulla ilman erillistä ilmoittautumista.

Avoimen toiminnan aikana voi esimerkiksi tavata muita nuoria, kuunnella musiikkia, harrastaa yhdessä tai itsekseen ja jutella mieltä askarruttavista asioista. Talolla on monipuolinen valikoima erilaisia askartelu- ja käsityötarvikkeita, lehtiä sekä tietokone. Osana avointa toimintaa Talolla järjestetään erilaista ohjattua toimintaa kuten teemailtoja ja tietysti juhlia!

Talolla on aina paikalla työntekijä.

Ryhmätoiminta

Tyttöjen Talolla kokoontuu viikoittain useita eri ryhmiä. Ryhmiä on kahdenlaisia: suljettuja ja avoimia. Suljettuihin ryhmiin ilmoittaudutaan etukäteen ja toimintaan sitoudutaan. Avoimissa ryhmissä voi käydä omien aikataulujen mukaan, suurin osa ryhmistämme tällä hetkellä ovat avoimia ryhmiä. Lisätietoa käynnissä olevista ryhmistä löytyy lukujärjestyksestä.

Ryhmätoimintaan voi ilmoittautua soittamalla, sähköpostilla, tekstiviestillä, WhatsApp-viestillä tai Tyttöjen Talolla.

Ryhmät kokoontuvat pääsääntöisesti kerran viikossa ja niihin osallistuminen on maksutonta. Ryhmänohjaajina toimivat talon työntekijät, vapaaehtoiset sekä opiskelijat.

Voit aina esittää talon työntekijöille ryhmiä koskevia ehdotuksia ja toiveita.

Yksilötuki

Tyttöjen Talolla on tarjolla yksilötukea, joka tarkoittaa kahdenkeskistä keskustelua talon työntekijän kanssa. Työntekijän kanssa voi keskustella luottamuksellisesti niin elämän iloista kuin suruistakin. Yksilöaikoja on saatavilla maanantaista perjantaihin ja ne varataan etukäteen talon henkilökunnalta (ks. yhteystiedot).

Tutustumaan taloon

Kiinnostaako sinua tulla mukaan Tyttöjen Talon toimintaan? Haluaisitko tietää Tyttöjen Talosta enemmän?

Jos Tyttöjen Talon toimintaan osallistuminen kiinnostaa sinua, ota yhteyttä henkilökuntaan, niin sovitaan aika tutustumiskäynnille.

Oletko kiinnostunut Tyttöjen Talon toiminnasta työsi tai opintojesi puolesta?

Tyttöjen Talo järjestää noin kerran kuukaudessa Taloinfon Tyttöjen Talon toiminnasta kiinnostuneille ammattilaisille ja opiskelijoille. Ilmoittautumiset etukäteen henkilökunnalle.