Mitä kansainvälinen setlementtityö on pähkinänkuoressa? Katso uusi IFS:n video: We’re Right Here!

Home » Työpaikat » Oppilaitosyhteistyö

Oppilaitosyhteistyö

Oppilaitos- ja opiskelijayhteistyö tuo tärkeää hyötyä ja lisäarvoa yhteistyön kaikille osapuolille. Yhteistyö mahdollistaa osaamisen jakamisen, organisaation toiminnan kehittymisen ja opiskelijan ammatillisen osaamisen kasvamisen. Arvostamme pitkäjänteistä yhteistyötä ja haluamme rakentaa yhteistyölle lujan pohjan.

 

Hae meille harjoitteluun

Harjoittelu tarjoaa opiskelijalle mahdollisuuden kasvaa, oppia ja vahvistaa omaa ammatillista osaamista opiskelijan omat vahvuudet ja opintojen tavoitteet huomioiden. Tarjoamme vuosittain useita mahdollisuuksia suorittaa harjoittelujaksoja eri yksiköissämme.

Hae meille harjoitteluun laittamalla hakemuksesi hr@setlementtitampere.fi

Mainitse jo ensimmäisessä yhteydenotossasi, millaisessa toiminnassa ja missä yksikössä haluaisit harjoittelusi mieluiten tehdä.

    

 

Teemme monimuotoista yhteistyötä ammattikorkeakoulujen, yliopistojen ja muiden oppilaitosten kanssa. Harjoittelupaikkojen ja opinnäytetöiden tarjoamisen lisäksi vierailemme oppilaitoksissa kertomassa toiminnastamme ja ajankohtaisista kuulumisista, asiantuntijamme käyvät oppitunneilla luennoimassa ja opintokäynnit toimipiteissämme ovat opiskelijaryhmille järjestettävissä.

Osallistumme mielellämme opiskelijoiden projekteihin mahdollisuuksien mukaan ja toivommekin, että opiskelijat ja opettajat ottaisivat meihin rohkeasti yhteyttä erilaisten projektien merkeissä.

Meillä on tarjolla laaja valikoima opinnäytetöiden ja kehittämistehtävien aiheita. Kuulemme myös mielellämme ajatuksiasi aiheista, joista olisit kiinnostunut.