Mitä kansainvälinen setlementtityö on pähkinänkuoressa? Katso uusi IFS:n video: We’re Right Here!

Home » Palvelut » Hyvinvointipalvelut

Haluamme auttaa ihmisiä voimaan hyvin

Kandela tarjoaa tukea Tampereella Nalkalan setlementtitalossa, osoitteessa Pyhäjärvenkatu 1 B, 3. krs. Sana Kandela tarkoittaa valovoimaa eli valon intensiteettiä ja viestii toimintamme ydintä.

Tarjoamme mm. tukikeskusteluja, seksuaalineuvontaa, EMDR-terapiaa (vaikeiden kokemusten työstämiseen) ja TRE-ohjausta (stressin ja jännitysten aiheuttamaan kuormittuneisuuteen).

Toteutamme myös yksilö- ja ryhmätyönohjausta erilaisina kokonaisuuksina joko toimipisteessämme Nalkalan setlementtitalossa tai asiakkaan omissa tiloissa. Näiden lisäksi tarjoamme prosessikonsultaatiota sekä erilaisia asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä koulutus- ja valmennuspaketteja jotka käsittelevät esim haastavan asiakkaan kohtaamista, työyhteisön hyvinvoinnin edistämistä tai väkivallan eri teemoja.

Kaikki työntekijämme ovat vaitiolovelvollisia ja käydyt keskustelut luottamuksellisia. Asiakastiedot säilytämme tietoturvallisessa potilastietojärjestelmässä.

Tiedustelut ja yhteydenottopyynnöt: infotampere@kandela.fi

Tutustu Kandelan palveluihin

 

Kandela on kolmen setlementin v. 2020 perustama valtakunnallinen terapia- ja työyhteisöpalvelujen ketju. Tampereella Kandelan palveluita tuottaa Setlementti Tampereen omistama Pirkanmaan Setlementtipalvelut Oy. Yhtiön tuotto käytetään yhdistyksen työhön. Oulussa palvelun tuottaa Vuolle Setlementti ja Helsingissä Loisto setlementti. Toiminta pohjautuu kansainvälisiin setlementtiarvoihin ja on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta.