Mitä kansainvälinen setlementtityö on pähkinänkuoressa? Katso uusi IFS:n video: We’re Right Here!

Home » Osallistu toimintaan » Setlementtitalot » Tampereen Tyttöjen Talo » Seksuaaliväkivaltatyö ja seksuaalineuvonta

Seksuaaliväkivaltatyö

Seksuaaliväkivaltatyö Tampereen Tyttöjen Talolla on tukevaa, vakauttavaa ja ohjaavaa apua 13 – 29-vuotiaille tytöille ja nuorille naisille sukupuolen moninaisuus huomioiden, jotka ovat kokeneet eri muotoista seksuaaliväkivaltaa. Seksuaaliväkivalta voi olla nimittelyä, häirintää tai altistamista seksiin ja seksuaaliseen toimintaan. Se voi olla painostamista tai väkivaltaista pakottamista. Se voi myös tapahtua netissä. Seksuaaliväkivalta ei välttämättä pidä sisällään fyysistä pahoinpitelyä, yhdyntää eikä jätä näkyviä merkkejä kehoon.

Voi olla vaikea määrittää, mitä itselle on tapahtunut. Olo voi olla likainen, epätoivoinen ja ahdistunut. Puhuminen asiasta voi olla hankalaa, mutta käsittelemättömänä seksuaaliväkivalta voi aiheuttaa pitkäaikaista haittaa ja siksi on hyvä jutella omista ajatuksista turvallisen ammattilaisen kanssa. Vaikeistakin asioista on mahdollista selviytyä. Älä jää yksin kokemuksesi kanssa!

Tyttöjen Talon väkivaltatyössä on mahdollisuus maksuttomaan ja luottamukselliseen yksilötukeen. Tuki on lyhytkestoista, mutta tarvittaessa autetaan muiden palveluiden äärelle. Lähetettä ei tarvita. Ryhmätoiminnan sisältö vaihtelee vuosittain.

Ajan tapaamiseen voit varata soittamalla 050 489 8544 tai sähköpostilla

sini-satu.kuninkala@setlementtitampere.fi

Voit ladata esitteen tästä

Seksuaalineuvonta

Tyttöjen Talon seksuaalineuvonta on matalan kynnyksen keskustelutukea. Tuki voi olla yhden tapaamisen kestoista tai käyntejä voidaan sopia useampi. Neuvonta on luottamuksellista ohjaavaa tukea ja aihe voi liittyä seksuaalisuuteen, murrosikään, seksiin, seurusteluun, sukupuolen moninaisuuteen tai vaikkapa seksuaaliseen suuntautumiseen.

Yhteyttä voi soittamalla, laittamalla WhatsApp viestiä, sähköpostilla… käynti ajan voi sopia Tyttöjen Talolle tai voimme keskustella etäyhteyksin.

Yhteystiedot

tyttojentalo@setlementtitampere.fi

ohjaajat puh. 050 566 8424,  046 9200 474 ja 050 465 0882

seksuaaliväkivaltatyöntekijä p. 050 489 8544

Käynti- ja postiosoite:

Pyhäjärvenkatu 1 B 1, 33200 Tampere