Mitä kansainvälinen setlementtityö on pähkinänkuoressa? Katso uusi IFS:n video: We’re Right Here!

Kannustajat-äänestyksen mainoskuva.
Home » Uutisarkisto » Kannustajat-äänestys alkoi, kannata lapsi- ja nuorisotyötämme

Kannustajat-äänestys alkoi, kannata lapsi- ja nuorisotyötämme

Pirkanmaan Osuuskaupan Kannustajat-äänestys on käynnissä toukokuun loppuun asti. Äänestämällä meitä voimme saada tärkeää tukea lapsi- ja nuorisotyöhömme.

Setlementti Tampere ry:ltä mukana äänestyksessä ovat Tyttöjen Talon matalan kynnyksen harrastustoiminta sekä Tesoman Wihreän Puun lasten kerhotoiminta.

Tampereen Tyttöjen Talolla tarjotaan tytöille ja tytöksi itsensä kokeville matalan kynnyksen harrastustoimintaa, kuten kulttuuri- ja taideryhmiä, käsityöpajoja ja eri liikuntalajeihin tutustumista. Wihreässä Puussa puolestaan tarjotaan matalan kynnyksen harrastustoimintaa, kuten liikunta- ja askartelukerhoja sekä retkiä alakouluikäisille lapsille Tesomalla.

Äänestysohjeet ja linkin kyselyyn löydät näinä päivinä sähköpostistasi, jos olet osuuskaupan asiakasomistaja tai täysi-ikäinen omistajatalouden jäsen ja olet ilmoittanut S-ryhmälle toimivan sähköpostiosoitteesi.

Osuuskauppa tukee paikallisten lasten ja nuorten harrastamista ja hyvinvointia 35000 eurolla. Sinä päätät, mille mukana olevista yhdistyksistä potista jaetaan. Äänestäminen ei maksa sinulle, mutta auttaa meitä saavuttamaan unelmiamme. Mitä enemmän ääniä saamme, sitä suurempi tukipottimme on!