Mitä kansainvälinen setlementtityö on pähkinänkuoressa? Katso uusi IFS:n video: We’re Right Here!

Home » Uutisarkisto » Etsimme järjestötalouden tuntevaa talousjohtajaa Setlementti Tampere ry:lle

Etsimme järjestötalouden tuntevaa talousjohtajaa Setlementti Tampere ry:lle

Setlementti Tampere on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö. Pääosin avustusrahoituksilla toimivan yhdistyksen työ koostuu yhteisö- ja yhdenvertaisuustyöstä ja ihmisten tukemisesta vaikeissa elämäntilanteissa. Kustannuspaikkoja on yli 40. Yhdistys toimii noin 80 työsuhteisen ammattilaisen ja 150 vapaaehtoisen voimin. Yhdistyksen vuosibudjetti on noin 4,5 M euroa. Konserniin kuuluu tytäryhtiö Pirkanmaan Setlementtipalvelut Oy. Sote-palveluja tuottavassa tytäryhtiössä on noin 15 työntekijää ja sen liikevaihto on noin 1 M eur /vuosi. Katso lisää www.setlementtitampere.fi.

Etsimme joukkoomme ammattitaitoista talousjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Talouden kokonaisuuden hallinta ja suunnittelu ja yhdistyksen elinvoimaisuuden varmistaminen monipuolisen rahoituksen turvin ovat talousjohtajan keskeisiä tehtäviä. Talous- ja palkkahallinto on ulkoistettu ja talousjohtajan vastuulla on varmistaa arjen sujuminen. Tehtävässä ei ole suoria esihenkilövastuita. Työ edellyttää kirjanpidon, tilinpäätöksen ja palkkahallinnon prosessien osaamista. Talousjohtaja kuuluu yhdistyksen johtoryhmään. Talousjohtajan osaamista hyödynnetään kasvuhakuisen yhtiön liiketoiminnan kehittämisessä.

Työ alkaa mahdollisimman pian. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Palkka on sopimuspalkka, kokemuksesta ja osaamisesta riippuen 4200 – 4700 eur/kk.

Edellytämme:

  • taloushallinnon vähintään amk-tasoista tutkintoa
  • työkokemusta vaativista taloushallinnon tehtävistä
  • itsenäistä ja joustavaa työotetta
  • järjestötalouden tuntemista
  • erinomaisia ict-taitoja ja näkemystä erilaisista sähköisistä prosesseista
  • sitoutumista setlementtiarvoihin
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • kokonaisuuksien hallintaa ja kehittämishalukkuutta

Rahoitusten haun, budjettivalmistelujen ja tilinpäätöksen täytyy sujua. Hankerahoitteisen talouden tilinpäätöskokemus on ehdoton plussa. Erilaisten avustusrahoituslähteiden tuntemisesta on etua.

Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan ja mahdollisuuden kehittää merkittävän paikallisen kansalaisjärjestön toimintaa. Työntekijöillemme on tarjolla säännöllinen työnohjaus ja ammattilaisten yhteisön tuki, kehittämis- ja koulutusmyönteinen kulttuuri sekä kattavat työterveyspalvelut ja vakuutukset.

Hakuaika päättyy 3.3.2024. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse tyohakemus@setlementtitampere.fi. Haastattelemme kärkihakijat 13.3.

Lisätiedot puhelimitse: toiminnanjohtaja Mervi Janhunen 050 439 0535 / jätä soittopyyntö tekstiviestillä.