Mitä kansainvälinen setlementtityö on pähkinänkuoressa? Katso uusi IFS:n video: We’re Right Here!

Home » Uutisarkisto » Wihreä Puu sai lahjoituksen

Wihreä Puu sai lahjoituksen

Ambientia – Hämeenlinnasta lähtöisin oleva ohjelmistoyritys – on lahjoittanut 640 euroa Setlementti Tampereen kohtaamispaikan Wihreä Puun toimintaan. Suurkiitokset ohjelmistoyritys Ambientian henkilöstölle, joka lahjoitti mukavan summan ja valitsi hyväntekeväisyyskohteeksi Setlementti Tampereen.

Wihreä Puu tekee alueellista työtä lapsiperheiden, lasten ja nuorten parissa Tesoman alueella. Lahjoitus tullaan käyttämään uuden työmuodon puitteissa varhaisnuorten ja nuorten toimintaan. Työntekijät kuuntelevat nuorten toiveita siitä, mihin tämä toimintaraha käytetään. Wihreä Puu on aloittanut kevään 2023 aikana jalkautuvan nuorisotyön, jota se toteuttaa Mehiläisen tukemana Tesoman hyvinvointikeskuksessa ja alueella.

Ambientialla on eri puolella Suomea toimistoja, joista yksi sijaitsee Tampereella. Yritys järjestää kaksi kertaa vuodessa urheiluhaasteen, jossa sen henkilöstö kerää pisteitä valitsemalleen hyväntekeväisyysjärjestölle. Setlementti Tampere ry oli yksi kohteista kevään 2023 haasteessa. Lisäksi yrityksen henkilöstöllä oli mahdollisuus lahjoittaa osuus omasta kesälahjastaan Setlementti Tampereelle.

Kiitos lahjoituksesta!

ambientia.fi