Mitä kansainvälinen setlementtityö on pähkinänkuoressa? Katso uusi IFS:n video: We’re Right Here!

Home » Osallistu toimintaan » Setlementtitalot » Tampereen Tyttöjen Talo » Vapaaehtoistoiminta Tyttöjen Talolla

Vapaaehtoistoiminta Tampereen Tyttöjen Talolla

Tampereen Tyttöjen Talon vapaaehtoiset ovat aikuisia naisia, sukupuolen moninaisuus huomioiden, joita yhdistää kiinnostus tukea eri-ikäisiä tyttöjä erilaisissa elämäntilanteissa. Tyttöjen Talon vapaaehtoisen tärkein tehtävä on olla läsnä ja kuunnella sekä toimia aikuisena roolimallina nuorille.

Avoimessa toiminnassa vapaaehtoiset ovat läsnä Talon arjessa kuunnellen ja keskustellen. He voivat myös osallistua nuorten kanssa ruuanlaittoon, askarteluun, pelien pelailuun ja auttavat tarvittaessa läksyjen teossa. Vapaaehtoiset voivat ohjata myös erilaisia ryhmiä.

Edellytyksenä vapaaehtoisena toimimiselle on vähintään 21 vuoden ikä sekä osallistuminen Tyttöjen Talon vapaaehtoiskoulutukseen. Vapaaehtoiset valitaan koulutukseen haastattelujen perusteella. Koulutus kestää yhteensä noin 10 tuntia ja se järjestetään kerran vuodessa. Jatkossa vapaaehtoisille järjestetään työnohjauksellisia tapaamisia, jatkokoulutusta sekä yhteisiä virkistysiltoja.

Vapaaehtoisten koulutus

Seuraava koulutus järjestetään syksyllä 2024.

Koulutus kestää yhteensä noin 10 tuntia.

Perehdytyksen jälkeen järjestämme vapaaehtoisille työnohjauksellisia tapaamisia, täydennyskoulutusta sekä yhteisiä virkistysiltoja.

Jos kiinnostuit Tyttöjen Talon vapaaehtoistoiminnasta, otathan yhteyttä Tyttöjen Talon sähköpostin kautta tyttojentalo@setlementtitampere.fi

Yhteystiedot

tyttojentalo@setlementtitampere.fi

ohjaajat puh. 050 566 8424, 046 9200 474 ja 050 465 0882

seksuaaliväkivaltatyöntekijä p. 050 489 8544

Käynti- ja postiosoite:

Pyhäjärvenkatu 1 B 1, 33200 Tampere