Mitä kansainvälinen setlementtityö on pähkinänkuoressa? Katso uusi IFS:n video: We’re Right Here!

Home » Uutisarkisto » Irene Roivainen luotsaa Setlementti Tampereen hallitusta

Irene Roivainen luotsaa Setlementti Tampereen hallitusta

Setlementti Tampere ry:n hallitus vuodelle 2024 on valittu. Tammikuussa pidetyssä järjestäytymiskokouksessa hallitus valitsi tutun puheenjohtajiston jatkamaan tehtävässään, sosiaalityön professori (emerita), sosiaalineuvos Irene Roivaisen puheenjohtajana ja Tammenlehväkeskuksen toimitusjohtajan Satu Laitisen varapuheenjohtajana.

Setlementti Tampereen hallituksessa vaihtui vain yksi jäsen. Pitkäaikainen hallituksen jäsen Seppo Lind jäi pois hallitustyöstä; lausumme hänelle lämpimät kiitokset kuluneista vuosista. Uudeksi jäseneksi hänen tilalleen valittiin Tuila Jaatinen, jonka toivotamme tervetulleeksi hallitukseen.

Setlementti Tampere viettää juhlavuotta

Vuosi 2024 on juhlavuosi, Setlementti Naapurin perustuksille rakennettu Setlementti Tampere ry juhlii 30-vuotista taivaltaan elokuun 16. päivä. Juhlavuoden tilaisuuksia on pitkin vuotta.

Roivainen iloitsee vahvistuneesta yhteistyöstä, sillä yhteistyö kuuluu setlementtiliikkeen peruspilareihin – olemme osa kansainvälistä ja valtakunnallista setlementtiliikettä.

– Olen tyytyväinen toteuttamamme organisaatiouudistuksen linjakkuuteen ja yhteistyön tiivistymiseen. Toiminnanjohtajan jäsenyydet Setlementtiliiton ja kansainvälisen setlementtiliiton IFS:n hallituksissa vahvistavat yhteistyötä. Yhteisen sateenvarjon alla olemme vahvempia, Roivainen sanoo.

Juhlavuoden kuluessa yhdistys uudistaa strategiansa, johon raamit antaa Setlementtiliikkeen uusi strategia.

– Nyt alkava strategiatyö alkaa kuitenkin puhtaalta pöydältä Petri Toikkasen johdolla. Yhdistyksen henkilöstöllä on keskeinen rooli strategian valmistelussa.

 

Setlementti Tampereen hallitus 2024

Puheenjohtaja sosiaalityön professori (emerita), sosiaalineuvos Irene Roivainen

Varapuheenjohtajana toimitusjohtaja Satu Laitinen

Jäsenet:

Olli-Pekka Ahtiainen, Kirsi Gunther, Tuila Jaatinen, Risto Karttunen, Satu Laitinen

Henkilöstön edustaja Mervi Talvitie

Varajäsenet: Sari Hosio, Vesa Joutsen

 

Setlementti Tampere on paikallinen uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton monialajärjestö. Yhdistys tarjoaa avoimia ja maksuttomia matalan kynnyksen palveluja ja kohtaamispaikkoja. Toiminta on pääasiassa avustusrahoitteista. Yhdistyksessä työskentelee 80 sosiaali- ja terveydenhuollon ja kulttuurialan ammattilaista. Toiminnassa on mukana myös 200 vapaaehtoista. Yhdistyksen omistama yritys tuottaa kehitysvammaisille henkilöille päivä- ja työtoimintaa, nuorille aikuisille tukiasumista ja Kandela, terapia- ja työyhteisöpalveluja.

Lisätietoja:

Mervi Janhunen, toiminnanjohtaja

puh. 050 4390535, mervi.janhunen@setlementtitampere.fi

www.setlementtitampere.fi