Mitä kansainvälinen setlementtityö on pähkinänkuoressa? Katso uusi IFS:n video: We’re Right Here!

Home » Uutisarkisto » Hyvän mielen ja joulupukin asioilla

Hyvän mielen ja joulupukin asioilla

Tiesitkös, että Setlementti Tampereen Nalkalan setlementtitalosta löytyy pieni myyntituotteiden soppi, josta voi tehdä ostoksia pukinkonttiin tai vaikka itselle ja samalla tukea Setlementti Tampereen tärkeää työtä monenlaisten avuntarvitsijoiden tueksi!

***

Vesiystäviä on ohjaaja, käsikirjoittaja ja kirjailija Johanna Vuoksenmaan upea kuvateos uimavesistämme, järvistä ja lammista ympäri Suomen, joihin sukelletaan sivuilla inspiroivien tekstien ja kuvien välityksellä. Saimme Vuoksenmaalta myyntiin erän Vesiystäviä-kirjoja, jonka tuotto tärkeään setlementtityöhön.

”Silloin kun ihmisellä on hätä, ei yleensä ole voimia etsiä apua kovin monimutkaisia reittejä, siksi setlementtitoiminnan kaltaiset matalan kynnyksen avunantajat ovat äärimmäisen tärkeitä!”

– Johanna Vuoksenmaa, valokuvaaja, televisio- ja elokuvaohjaaja, kirjailija, käsikirjoittaja ja sanoittaja

***

Nalkalan myyntipisteestä löytyy myös Setlementti-kahvia sekä Omillaan-osuuskunnan tuotteita, joita ostamalla työllistät erityistä tukea tarvitsevia ja olet mukana edistämässä työelämän yhdenvertaisuutta. Omillaan-osuuskunnan ”miehekäs ja terävähampainen” punkbändi Aivottomat myy tuotteitaan myös omassa verkkokaupassaan:

https://omillaan-kauppa.myspreadshop.fi/all

***

Nalkalan Setlementtitalon (Nalkalankatu 12G, Tampere) myyntipiste on avoinna ma-to 10-17. Kadulta pääsee summeria painamalla sisälle. Maksu onnistuu käteisellä, kortilla ja Mobilepayllä.

Tervetuloa ostoksille!