Mitä setlementtityö on pähkinänkuoressa? Katso uusi videomme: Naapurina setlementti!

Home » Palvelut » Terapiapalvelut

Haluamme auttaa ihmisiä voimaan hyvin

Kandela tarjoaa psykoterapiaa ja monipuolista terapeuttista tukea Tampereella Nalkalan setlementtitalossa, osoitteessa Pyhäjärvenkatu 1 B, 3. krs. Sana Kandela tarkoittaa valovoimaa eli valon intensiteettiä ja viestii toimintamme ydintä.

Tarjoamme psykoterapiaa yksilöille, pariskunnille ja perheille. Meille voit tulla Kelan osittain korvaamana kuntoutuspsykoterapia-asiakkaana, itsemaksavana asiakkaana tai kunnan myöntämällä palvelusetelillä tai maksusitoumuksella. Psykoterapia on luvanvaraista terveydenhuollon palvelua, jota antavat Valviran hyväksymät psykoterapeutit.

Kuntoutuspsykoterapian lisäksi palveluihimme kuuluu mm. terapeuttiset tukikeskustelut, vanhempain ohjaus, seksuaalineuvonta, EMDR-terapia (vaikeiden kokemusten työstämiseen) ja TRE-menetelmä (stressin ja jännitysten aiheuttamaan kuormittuneisuuteen) ja ratkaisukeskeinen taideterapia. Voimaannu erosta® on ratkaisukeskeisen taideterapian menetelmää ja positiivista psykologiaa soveltava ryhmä parisuhteesta tai avioliitosta eronneille tai eroa pohtiville. Kehitämme uusia palveluja yhdessä ammattitaitoisten terapeuttiemme ja työnohjaajiemme kanssa.

Kaikki työntekijämme ovat vaitiolovelvollisia ja käydyt keskustelut luottamuksellisia. Asiakastiedot säilytämme tietoturvallisessa potilastietojärjestelmässä.

Tiedustelut ja yhteydenottopyynnöt: infotampere@kandela.fi

Tutustu Kandelan palveluihin

 

Kandela on kolmen setlementin v. 2020 perustama valtakunnallinen terapia- ja työyhteisöpalvelujen ketju. Tampereella Kandelan palveluita tuottaa Setlementti Tampereen omistama Pirkanmaan Setlementtipalvelut Oy. Yhtiön tuotto käytetään yhdistyksen työhön. Oulussa palvelun tuottaa Vuolle Setlementti ja Helsingissä Loisto setlementti. Toiminta pohjautuu kansainvälisiin setlementtiarvoihin ja on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta.

Vastaanottohuone

Tampereen kaupungin myöntämällä palvelusetelillä tarjoamme seuraavia palveluja:

  • Kasvatuksellinen ohjaus ja neuvonta (Neuvonta- ja terapiapalvelujen palveluseteli)
  • Parisuhdeterapia (Neuvonta- ja terapiapalvelujen palveluseteli)
  • Parisuhdeterapia, vaativa taso (Neuvonta- ja terapiapalvelujen palveluseteli)
  • Perheterapeuttinen hoito (Vastaanottotoiminnan ja nuorisovastaanoton terapiapalvelut)
  • Psykoterapeuttinen yksilöhoito (Vastaanottotoiminnan ja nuorisovastaanoton terapiapalvelut)
  • 13–17 v Perheterapeuttinen hoito (Vastaanottotoiminnan ja nuorisovastaanoton terapiapalvelut)
  • 13–17 v Psykoterapeuttinen yksilöhoito (Vastaanottotoiminnan ja nuorisovastaanoton terapiapalvelut)

Ratkaisukeskeisessä taideterapiassa yhdistyvät kuvallinen ilmaisu ja ratkaisukeskeisen psykoterapian työmenetelmät.

Sinun ei tarvitse olla taiteellisesti lahjakas vaan riittää, että olet kiinnostunut kuvallisen ilmaisun välityksellä käsittelemään ja keskustelemaan omista ajatuksista ja tunteista.

Ratkaisukeskeisessä taideterapiassa etsit omia vahvuuksia ja voimavaroja, itsetuntemuksesi lisääntyy ja käännät katseesi tulevaisuuteen.