Mitä setlementtityö on pähkinänkuoressa? Katso uusi videomme: Naapurina setlementti!

Home » Uutisarkisto » Perhetyön tekijä saa paikan

Perhetyön tekijä saa paikan

Haluatko työskennellä rohkeasti ihmisen puolella?

Setlementti Tampere on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton toimija. Setlementtiarvot ovat meille tärkeitä arkisessa työssämme. Setlementti Tampere on sitoutunut toimimaan syrjinnästä vapaana työpaikkana. Uskomme tasa-arvoisuuteen ja vaalimme moninaisuutta. Emme hyväksy rasismia.

Toimintamme ydintä on sosiaalinen työ, joka tukee ihmisten arkea ja kutsuu heitä yhteiseen kanssakäymiseen. Yhdistyksessä työskentelee noin 80 eri alojen ammattilaista ja sen toiminnoissa on mukana suuri määrä vapaaehtoisia, opiskelijoita ja harjoittelijoita. Työmme tavoittaa tuhansia ihmisiä vuosittain.

Etsimme toistaiseksi voimassa olevaan, osa-aikaiseen 80 % työsuhteeseen ohjaajaa 9.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Vähintään määräajaksi on mahdollista neuvotella myös kokopäivätyöstä.

Edellytämme

 • tehtävään soveltuvaa nuoriso- kasvatus- tai sosiaalialan AMK- tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta
 • kokemusta lapsi- nuoriso- ja/tai perhetyöstä
 • hyviä tietoteknisiä ja viestinnällisiä taitoja
 • taitoa organisoida työtehtäviä itsenäisesti
 • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
 • kiinnostusta yhteisön rakentamiseen ja työn kehittämiseen
 • mahdollisuutta iltatyöhön ja toisinaan myös viikonlopputyöhön
 • setlementtiarvoihin sitoutumista

Työsuhteen alkaessa tehtävä sijoittuu kohtaamispaikka Wihreään Puuhun Tesomalle. Wihreä Puu on kokoperheen kohtaamispaikka, jossa lapset ja perheet tapaavat toisiaan, toimivat yhdessä ja saavat ohjausta ja tukea erilaisiin elämäntilanteisiin. Viikosta löytyy sekä vapaamuotoista yhdessä olemista että ohjattua ryhmätoimintaa ja retkiä. Wihreä Puu on auki neljänä päivänä viikossa. Lisäksi tehdään jalkautuvaa työtä mm. Tesoman hyvinvointikeskukselle. Lue lisää osoitteesta: https://www.wihreapuu.fi/.

Arvostamme:

 • sitä, että kohtaat perheet aidosti ja kuuntelevasti
 • sitä, että toimit erilaisissa ryhmissä luontevasti
 • sitä, että teet oman osuutesi hyvän ilmapiirin ylläpitämiseksi

Työsuhteen ehtojen ja palkkauksen osalta noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Työntekijöillemme on tarjolla säännöllinen työnohjaus ja ammattilaisten yhteisön tuki, kehittämis- ja koulutusmyönteinen kulttuuri sekä kattavat työterveyspalvelut ja vakuutukset.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse: tyohakemus@setlementtitampere.fi. Hakuaika päättyy 12.12.22. Lisätiedot nettisivuilta www.setlementtitampere.fi ja puhelimitse järjestöjohtaja Jutta Väänänen perjantaina 9.12. klo 10-12 p. 050 4726336. Haastattelemme osan hakijoista keskiviikkona 14.12.22 klo 8-14 välisenä aikana. Varaathan ajankohdan valmiiksi jo kalenteriisi.