Mitä setlementtityö on pähkinänkuoressa? Katso uusi videomme: Naapurina setlementti!

Home » Uutisarkisto » Työtä tarjolla yksilöpsykoterapeuteille

Työtä tarjolla yksilöpsykoterapeuteille

Oletko yksilöpsykoterapeutti tai opiskeletko yksilöpsykoterapeutiksi?

Haluatko työskennellä paikallisen kansalaisjärjestön omistamassa yhtiössä?

Allekirjoitatko uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumattoman setlementtiliikkeen arvot?

Jos vastasit kaikkiin kysymyksiin kyllä, voit olla etsimämme henkilö.

Haemme yksilöpsykoterapeutteja osa- tai kokoaikaiseen työsuhteeseen Kandela terapia- ja työyhteisöpalveluihin Tampereelle.

Yksilöpsykoterapeutille tarjoamme kuukausipalkkaista työsuhdetta. Vaihtoehtoisesti voit myös työskennellä sen verran kuin haluat, jolloin ansiotasosi on riippuvainen asiakastyön määrästä. Tehtäviä on rajoitetusti myös alan opiskelijoille.

Tarjoamme kodikkaat toimitilat Tampereen keskustan tuntumassa ja turvallisen rakenteen psykoterapian tuottamiseen. Pidämme työntekijöistä huolta (työnohjaus, koulutus, työterveyshuolto, työyhteisötoiminta). Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä ja kehittämään arvopohjaista liiketoimintaa. Sinulla on mahdollisuus tehdä Kandelassa terapiatyötä kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti. Työsuhteissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kandela on kolmen setlementin perustama valtakunnallinen terapia- ja työyhteisöpalvelujen ketju, jonka perustehtävänä on tarjota terapeuttista tukea matalalla kynnyksellä. Kehitämme myös uusia palveluja terapia- ja työyhteisötyön kentässä yhdessä ammattitaitoisten terapeuttiemme ja työnohjaajiemme kanssa. Sana Kandela tarkoittaa valovoimaa eli valon intensiteettiä ja viestii toimintamme ydintä.

Tampereella Kandelan palveluja tuottaa Setlementti Tampereen omistama yhtiö Pirkanmaan Setlementtipalvelut Oy. Tuotto käytetään setlementtityöhön. Toimintamme pohjautuu kansainvälisiin setlementtiarvoihin ja on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta. Kandelan muina taustayhteisöinä toimivat Vuolle Palvelut Oy (Vuolle setlementti, Oulu) ja Loisto setlementti (Helsinki).

Edellytämme Valviran hyväksymää yksilöpsykoterapeutin koulutusta ja Kelan hyväksyntää kuntoutuspsykoterapian tarjoamiseen sekä sitoutumista setlementtiarvoihin.

Kandee tulla töihin Kandelaan!

 

Lisätietoja:

www.kandela.fi/paikkakunnat/tampere

www.setlementtitampere.fi

Lisätiedot ja hakemukset sähköpostitse hakemus.kandela@setlementtitampere.fi

Puhelimitse / soittopyynnöt:

Reija Mäkkylä, johtava psykoterapeutti, 050 322 5135