Mitä setlementtityö on pähkinänkuoressa? Katso uusi videomme: Naapurina setlementti!

Home » Uutisarkisto » Setlementti Tampere hakee neuropsykiatrista valmentajaa

Setlementti Tampere hakee neuropsykiatrista valmentajaa

Haluatko työskennellä rohkeasti ihmisen puolella?

Setlementti Tampere on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton toimija. Setlementtiarvot ovat meille tärkeitä arkisessa työssämme. Setlementti Tampere on sitoutunut toimimaan syrjinnästä vapaana työpaikkana. Uskomme tasa-arvoisuuteen ja vaalimme moninaisuutta. Emme hyväksy rasismia.

Toimintamme ydintä on sosiaalinen työ, joka tukee ihmisten arkea ja kutsuu heitä yhteiseen kanssakäymiseen. Yhdistyksessä työskentelee noin 80 eri alojen ammattilaista ja sen toiminnoissa on mukana suuri määrä vapaaehtoisia, opiskelijoita ja harjoittelijoita. Työmme tavoittaa tuhansia ihmisiä vuosittain.

Nyt etsimme neuropsykiatrista valmentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 4.9.2023 tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme:
sosiaali- tai terveysalan vähintään AMK-tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta
neuropsykiatrisen valmentajan koulutusta tai vastaavaa pätevyyttä
kokemusta aikuisten neurokirjon henkilöiden kanssa työskentelystä
vahvoja itsensä johtamisen taitoja ja oma-aloitteisuutta
asiakaslähtöistä ja kehittävää työotetta
vuorovaikutus- ja verkostotyön osaamista
sitoutumista setlementtiarvoihin

Tehtävä sijoittuu Omavoima-yksikköön. Omavoima on vuonna 2007 perustettu neuropsykiatrisen työn yksikkö, joka tarjoaa tukea, tietoa ja toimintaa aikuisille, joilla on neuropsykiatrisia piirteitä. Työmuotoja ovat yksilötyö, ryhmävalmennus, avoin toiminta, vertais- ja kokemusosaajatyö sekä konsultointi. Omavoiman tiimissä työskentelee kolme neuropsykiatrista valmentajaa. Lisätiedot: www.omavoima.info.

Työtehtävät: yksilö- ja ryhmämuotoinen asiakastyö sekä ohjaustyö avoimessa toiminnassa. Työ sisältää myös toiminnan kehittämistä, kouluttamista ja verkostoyhteistyötä. Työ sisältää ajoittain iltatyötä ja poikkeustapauksissa viikonlopputyötä.

Arvostamme:
sitä, että kohtaat kävijät aidosti ja kuuntelevasti
sitä, että toimit erilaisissa ryhmissä luontevasti
sitä, että teet oman osuutesi hyvän ilmapiirin ylläpitämiseksi

Työsuhteen ehtojen ja palkkauksen osalta noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Työntekijöillemme on tarjolla säännöllinen työnohjaus ja ammattilaisten yhteisön tuki, kehittämis- ja koulutusmyönteinen kulttuuri sekä kattavat työterveyspalvelut ja vakuutukset.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse: hakemukset@setlementtitampere.fi.

Hakuaika päättyy 27.8.23.

Lisätietoja antaa puhelimitse yhdenvertaisuustyönjohtaja Heidi Multanen: gsm 050 432 3768, perjantaina 11.8. klo 9-15 ja keskiviikkona 16.8. klo 13-16.

Kutsumme osan hakijoista haastatteluun. Haastatteluajat: keskiviikkona 30.8. klo 12-16 ja torstaina 31.8. klo 12-16. Varaathan ajat jo kalenteriisi.