Mitä setlementtityö on pähkinänkuoressa? Katso uusi videomme: Naapurina setlementti!

Home » Uutisarkisto » Ohjaajaksi Wihreään puuhun? – Tule meille töihin!

Ohjaajaksi Wihreään puuhun? – Tule meille töihin!

Haluatko työskennellä rohkeasti ihmisen puolella?

Setlementti Tampere on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton toimija. Setlementtiarvot ovat meille tärkeitä arkisessa työssämme. Setlementti Tampere on sitoutunut toimimaan syrjinnästä vapaana työpaikkana. Uskomme tasa-arvoisuuteen ja vaalimme moninaisuutta. Emme hyväksy rasismia.

Toimintamme ydintä on sosiaalinen työ, joka tukee ihmisten arkea ja kutsuu heitä yhteiseen kanssakäymiseen. Yhdistyksessä työskentelee noin 80 eri alojen ammattilaista ja sen toiminnoissa on mukana suuri määrä vapaaehtoisia, opiskelijoita ja harjoittelijoita. Työmme tavoittaa tuhansia ihmisiä vuosittain.

Etsimme toistaiseksi voimassa olevaan, osa-aikaiseen 50 % työsuhteeseen ohjaajaa 1.2.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • kokemusta lapsi- nuoriso- ja/tai perhetyöstä tai ohjaustehtävistä
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • mahdollisuutta iltatyöhön ja toisinaan myös viikonlopputyöhön
  • setlementtiarvoihin sitoutumista

Työsuhteen alkaessa tehtävä sijoittuu kohtaamispaikka Wihreään Puuhun Tesomalle. Wihreä Puu on kokoperheen kohtaamispaikka, jossa lapset ja perheet tapaavat toisiaan, toimivat yhdessä ja saavat ohjausta ja tukea erilaisiin elämäntilanteisiin. Viikosta löytyy sekä vapaamuotoista yhdessä olemista että ohjattua ryhmätoimintaa ja retkiä. Wihreä Puu on auki neljänä päivänä viikossa. Lisäksi tehdään jalkautuvaa työtä mm. Tesoman hyvinvointikeskukselle. Lue lisää osoitteesta: https://www.wihreapuu.fi/.

Arvostamme:

  • sitä, että kohtaat perheet aidosti ja kuuntelevasti
  • sitä, että toimit erilaisissa ryhmissä luontevasti
  • sitä, että teet oman osuutesi hyvän ilmapiirin ylläpitämiseksi

Työsuhteen ehtojen ja palkkauksen osalta noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Työntekijöillemme on tarjolla säännöllinen työnohjaus ja ammattilaisten yhteisön tuki, kehittämis- ja koulutusmyönteinen kulttuuri sekä kattavat työterveyspalvelut ja vakuutukset.

 

Lähetä hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse: tyohakemus@setlementtitampere.fi. Hakuaika päättyy 4.1.23. Lisätiedot nettisivuilta www.setlementtitampere.fi ja puhelimitse yhteisötyön johtaja Suvi Nieminen maanantaina 2.1. klo 14–16 p. 050 306 5735. Haastattelemme osan hakijoista tiistaina 17.1.22 klo 8–16 välisenä aikana. Varaathan ajankohdan valmiiksi jo kalenteriisi.