Mitä setlementtityö on pähkinänkuoressa? Katso uusi videomme: Naapurina setlementti!

Home » Uutisarkisto » Ohjaajaksi Naistarille? – Tule meille töihin!

Ohjaajaksi Naistarille? – Tule meille töihin!

Haluatko työskennellä rohkeasti ihmisen puolella?

Setlementti Tampere on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton toimija. Setlementtiarvot ovat meille tärkeitä arkisessa työssämme. Setlementti Tampere on sitoutunut toimimaan syrjinnästä vapaana työpaikkana. Uskomme tasa-arvoisuuteen ja vaalimme moninaisuutta. Emme hyväksy rasismia.

Toimintamme ydintä on sosiaalinen työ, joka tukee ihmisten arkea ja kutsuu heitä yhteiseen kanssakäymiseen. Yhdistyksessä työskentelee noin 80 eri alojen ammattilaista ja sen toiminnoissa on mukana suuri määrä vapaaehtoisia, opiskelijoita ja harjoittelijoita. Työmme tavoittaa tuhansia ihmisiä vuosittain.

Etsimme toistaiseksi voimassa olevaan, osa-aikaiseen 80 % työsuhteeseen ohjaajaa 1.2.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme

 • sosiaalialan AMK- tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta
 • kokemusta yhteisö- ja/tai ohjaustyöstä tai maahanmuuttajatyöstä
 • hyviä tietoteknisiä ja viestinnällisiä taitoja
 • taitoa organisoida työtehtäviä itsenäisesti
 • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
 • kiinnostusta yhteisön rakentamiseen ja työn kehittämiseen
 • mahdollisuutta iltatyöhön
 • setlementtiarvoihin sitoutumista

 

Työsuhteen alkaessa tehtävät sijoittuvat kansainväliseen naisten tapaamispaikka Naistariin, Hervantaan. Naistari on monikulttuurinen kohtaamispaikka, jossa naiset ja lapset voivat osallistua erilaisiin aktiviteetteihin, tavata toisia naisia ja opiskella suomen kieltä. Naistarilla tarjotaan tukea ja apua erilaisiin elämäntilanteisiin ja mahdollisuuksia osallistua erilaisiin retkiin, juhliin ja tapahtumiin sekä saada suomen kielen opetusta ja harjaannuttaa suomen kieltä keskustelun avulla. Naistarilla myös järjestelmään erialista ryhmä- ja kurssitoimintaa sekä annetaan tietoa erilaisista palveluista ja niihin hakeutumisesta.

Arvostamme:

 • sitä, että kohtaat kävijät aidosti ja kuuntelevasti
 • sitä, että toimit erilaisissa ryhmissä luontevasti
 • sitä, että teet oman osuutesi hyvän ilmapiirin ylläpitämiseksi

Työsuhteen ehtojen ja palkkauksen osalta noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Työntekijöillemme on tarjolla säännöllinen työnohjaus ja ammattilaisten yhteisön tuki, kehittämis- ja koulutusmyönteinen kulttuuri sekä kattavat työterveyspalvelut ja vakuutukset.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse: tyohakemus@setlementtitampere.fi. Hakuaika päättyy 4.1.23. Lisätiedot nettisivuilta www.setlementtitampere.fi ja puhelimitse yhteisötyön johtaja Suvi Nieminen maanantaina 2.1. klo 14–16 p. 050 306 5735. Haastattelemme osan hakijoista tiistaina 17.1.22 klo 8–16 välisenä aikana. Varaathan ajankohdan valmiiksi jo kalenteriisi.