Mitä setlementtityö on pähkinänkuoressa? Katso uusi videomme: Naapurina setlementti!

Home » Uutisarkisto » Nollalinja etsii yksikönjohtajaa

Nollalinja etsii yksikönjohtajaa

Haluatko työskennellä paikassa, joka uskoo hyvään?

Setlementti Tampere on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton toimija. Setlementtiarvot ovat meille tärkeitä arkisessa työssämme. Setlementti Tampere on sitoutunut toimimaan syrjinnästä vapaana työpaikkana. Uskomme tasa-arvoisuuteen ja vaalimme moninaisuutta. Emme hyväksy rasismia.

Toimintamme ydintä on sosiaalinen työ, joka tukee ihmisten arkea ja kutsuu heitä yhteiseen kanssakäymiseen. Yhdistyksessä työskentelee noin 80 eri alojen ammattilaista ja sen toiminnoissa on mukana suuri määrä vapaaehtoisia, opiskelijoita ja harjoittelijoita. Työmme tavoittaa tuhansia ihmisiä vuosittain.

Nyt etsimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen yksikönjohtajaa vastaamaan valtakunnallisen Nollalinja- puhelinpalvelun käytännön toiminnasta ja Nollalinjan tiimin lähijohtamisesta sekä osaltaan kehittämään yhdistyksen väkivaltatyötä.

Nollalinja on valtakunnallinen, maksuton auttava puhelin kaikille, jotka ovat läheisessä ihmissuhteessaan kokeneet väkivaltaa tai sen uhkaa. Nollalinja- palvelun järjestämisestä vastaa THL ja palvelun tuottaa Setlementti Tampere ry. Nollalinjalle voivat soittaa myös väkivaltaa kokeneiden läheiset sekä ammattilaiset ja viranomaiset, jotka tarvitsevat neuvoja asiakastyöhönsä. Nollalinjalla päivystävät koulutetut ja kokeneet sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset 24/7. Palvelua tuotetaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä
terveys-, sosiaali- tai muun alan soveltuvaa korkeakoulututkintoa
lähijohtamiskokemusta
kokemusta kriisi- ja/tai väkivaltatyöstä
suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja
vuorovaikutus- ja verkostotyön osaamista
organisointikykyä ja aloitteellisuutta sekä innostavaa ja tuloshakuista työotetta
kielitaitoa (suomi, englanti, ruotsi)

Katsomme eduksi
kokemus päivystysluonteisen kolmivuorotyön työvuorosuunnittelusta, lähijohtamisesta ja muista erityispiirteistä
kokemus kehittämistehtävistä

Yksikönjohtajan tehtävänä on Nollalinjan käytännön toiminnan johtaminen, vaikuttaminen ja verkostoituminen, palvelun kehittäminen ja laadun varmistaminen sekä yhteistyö THL:n kanssa. Nollalinja-palvelun yksikönjohtaja vastaa osaltaan palvelun tavoitteiden toteutumisesta ja yksikön toiminnan ja talouden suunnittelusta ja seurannasta. Työ sisältää väkivaltatyön kehittämistehtäviä, asiantuntijatehtäviä ja kouluttamista. Tehtävä edellyttää matkustamista ja ajoittain myös ilta- sekä viikonlopputyötä.

Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde täytetään 15.11.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen ehtojen ja palkkauksen osalta noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Työntekijöillemme on tarjolla säännöllinen työnohjaus ja ammattilaisten yhteisön tuki, kehittämis- ja koulutusmyönteinen kulttuuri sekä kattavat työterveyspalvelut ja vakuutukset.

Vapaamuotoiset hakemukset sekä CV:n pyydämme toimittamaan 26.10.2022 mennessä sähköisesti osoitteeseen tyohakemus@setlementtitampere.fi. Lisätiedot www.setlementtitampere.fi ja www.nollalinja.fi.

Tiedustelut toiminnanjohtaja Mervi Janhunen-Ruusuvuori p. 050 4390 535 tai sähköpostilla mervi.janhunen-ruusuvuori@setlementtitampere.fi. Haastattelemme osan hakijoista 31.10.2022 aamupäivällä. Varaathan ajan valmiiksi kalenteriisi.