Mitä setlementtityö on pähkinänkuoressa? Katso uusi videomme: Naapurina setlementti!

Home » Uutisarkisto » Haluatko työskennellä paikassa, joka uskoo hyvään?

Haluatko työskennellä paikassa, joka uskoo hyvään?

Setlementti Tampere on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton toimija. Setlementtiarvot ovat meille tärkeitä arkisessa työssämme. Setlementti Tampere on sitoutunut toimimaan syrjinnästä vapaana työpaikkana. Uskomme tasa-arvoisuuteen ja vaalimme moninaisuutta. Emme hyväksy rasismia.

Toimintamme ydintä on sosiaalinen työ, joka tukee ihmisten arkea ja kutsuu heitä yhteiseen kanssakäymiseen. Yhdistyksessä työskentelee noin 80 eri alojen ammattilaista ja sen toiminnoissa on mukana suuri määrä vapaaehtoisia, opiskelijoita ja harjoittelijoita. Työmme tavoittaa tuhansia ihmisiä vuosittain.

Etsimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ohjaajaa 2.5.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme

  • tehtävään soveltuvaa nuoriso-, kasvatus- tai sosiaalialan tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta
  • hyviä tietoteknisiä ja viestinnällisiä taitoja
  • taitoa organisoida työtehtäviä itsenäisesti
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • kiinnostusta yhteisön rakentamiseen ja työn kehittämiseen
  • mahdollisuutta iltatyöhön ja toisinaan myös viikonlopputyöhön
  • setlementtiarvoihin sitoutumista

Työsuhteen alkaessa tehtävä sijoittuu Miesten Kansalaistalo Mattilaan. Miesten Kansalaistalo Mattila on osa Setlementti Tampere ry:n tekemää kansalaistoimintaa. Mattilan toiminta tarjoaa hyvinvointia ja yhdessä tekemistä miehille. Toiminta vahvistaa miesten välisiä sosiaalisia suhteita, osallisuuden ja yhdenvertaisuuden kokemusta sekä kulttuurien välistä vuorovaikutusta. Mattila on auki joka arkipäivä. Toimintaa rahoittaa STEA Veikkauksen voittovaroista.

Arvostamme:

  • sitä, että olet miesten keskuudessa kuunteleva keskustelija
  • sitä, että toimit erilaisissa ryhmissä luontevasti
  • sitä, että teet oman osuutesi hyvän ilmapiirin ylläpitämiseksi

Työsuhteen ehtojen ja palkkauksen osalta noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Työntekijöillemme on tarjolla säännöllinen työnohjaus ja ammattilaisten yhteisön tuki, kehittämis- ja koulutusmyönteinen kulttuuri sekä kattavat työterveyspalvelut ja vakuutukset.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse: hakemukset@setlementtitampere.fi. Hakuaika päättyy 10.4.22. Lisätiedot nettisivuilta www.setlementtitampere.fi ja puhelimitse Mattilan yksikönjohtaja Jukka Tukia p. 050-523 7328 ma-ti ja to-pe klo 16–17 välisenä aikana. Haastattelemme osan hakijoista torstaina 14.4.22. Varaathan tämän ajankohdan jo valmiiksi kalenteriisi.