Mitä setlementtityö on pähkinänkuoressa? Katso uusi videomme: Naapurina setlementti!

Home » Uutisarkisto » Haluatko tukea arjen sujumista?

Haluatko tukea arjen sujumista?

Pirkanmaan Setlementtipalvelut Oy tarjoaa tukea arjen sujumiseen nuorille aikuisille Lindforsinkadulla sijaitseviin tukiasuntoihin. Yhtiö on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumattoman Setlementti Tampereen toimintaa. Setlementtiarvot ovat meille tärkeitä arkisessa työssämme. Olemme sitoutuneet toimimaan syrjinnästä vapaana työpaikkana, uskomme tasa-arvoisuuteen ja vaalimme moninaisuutta.

Asiakkaamme ovat 18-29-vuotiaita nuoria aikuisia, jotka asuvat omilla vuokrasopimuksillaan Lindforsinkadulla. Tukiasuntoja on yhteensä 15.  Asiakkaat saavat ohjaajilta psykososiaalista tukea sekä apua arjen asioiden hoitamiseen. Tuen tarvetta määrittävät yksilölliset elämäntilanteet; haasteita voivat aiheuttaa mm. päihde- ja mielenterveysongelmat tai neuropsykiatriset häiriöt. Tiimissä työskentelee kaksi ohjaajaa ja vastaava ohjaaja. Työ sisältää asiakastyötä henkilökohtaisin kontaktein toimistossa ja kotikäynneillä,  verkostopalavereja ja yhteistä toimintaa. Työtä tehdään itsenäisesti ja työparin kanssa. Ma-pe työvuorossa on kaksi työntekijää, lauantaisin työskennellään yksin.

Etsimme ohjaajaa perhevapaan sijaisuuteen 1.6.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lisäksi haemme ohjaajaa tuntityöhön ja lyhyisiin sijaisuuksiin huhtikuusta alkaen. Työvuoroja on vähintään yksi viikossa.

Edellytämme:

  • soveltuvaa koulutusta: sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tai kasvatus- ja ohjausalan vähintään toisen asteen koulutus ja riittävät opinnot mielenterveys- ja päihdetyöstä (myös yhteisöpedagogi AMK käy)
  • ohjaajan työkokemusta
  • taitoa organisoida työtehtäviä itsenäisesti
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • kiinnostusta työn kehittämiseen
  • setlementtiarvoihin sitoutumista

Lyhytaikaisiin sijaisuuksiin voimme palkata myös sosiaali- ja terveydenhuoltoalan opiskelijan, jolla on soveltuvia opintoja suoritettuna vähintään 140 op.

Työsuhteen ehtojen ja palkkauksen osalta noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Pitkässä sijaisuudessa on 6 kk:n koeaika. Työntekijöillemme on tarjolla säännöllinen työnohjaus ja työyhteisön tuki, kehittämis- ja koulutusmyönteinen kulttuuri sekä kattavat työterveyspalvelut ja vakuutukset.

Lähetä hakemus ja CV: hakemukset@setlementtitampere.fi viimeistään 18.4.2022.

Lisätietoja: vastaava ohjaaja Jenni Heikkilä p. 050 590 2869 (7.4. klo 115-16 ja 12.4. klo 10-11, muulloin soittopyynnöt). Haastattelemme osan hakijoista ma 25.4. klo 12-16 ja to 28.4. klo 10-14.